skip to Main Content

Extra behandelingen

Aanvullend op de lichaams- en gezichtsverzorging hebben we de volgende extra’s.

Heeft u last van overtollig en/of ontsierend haar? Dat kunt u door ons snel laten verwijderen door het te laten harsen. Zowel voor het gezicht (bovenlip, kin, gehele gezicht) als voor het lichaam (benen, oksels, liezen, rug, borst en schouders) is deze techniek geschikt en u heeft direct resultaat.

Aanvullend op een gezichtsbehandeling of als een losstaande extra kunt u uw wimpers en wenkbrauwen laten verven.  Uw wenkbrauwen kunt u tevens vakkundig laten epileren.

Een heerlijke extra is de hals en decolleté behandeling. Ook deze huid mag gezien worden en accentueert uw schoonheid.

Met een oogmasker enof pakking geeft u de huid rond uw ogen een boost, waardoor vermoeidheidsuitingen sterk verminderen en u weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt.

Manicure

Mooie nagels… Voor veel vrouwen een schoonheidsideaal! Verzorgde en nette handen en nagels hebben niets te maken met ijdelheid, maar zijn gewoon een teken van hygiëne en een beetje aandacht voor jezelf. En dat is zeker geen overbodige luxe, want van geen enkel deel van de huid wordt zoveel gevergd als van die van de handen.

Daar komt bij dat de natuurlijke bescherming van de hand niet optimaal is in vergelijking tot die van andere delen van het lichaam en bovendien zijn de nagels, hoewel bestaande uit dode, verhoornde cellen bijzonder kwetsbaar; een regelmatige en goede verzorging kan het verouderingsproces van huid en nagels vertragen.

Back To Top