skip to Main Content

Extra behandelingen

Aanvullend op de lichaams- en gezichtsverzorging hebben we de volgende extra’s.

Heeft u last van overtollig en/of ontsierend haar? Dat kunt u door ons snel laten verwijderen door het te laten harsen. Zowel voor het gezicht (bovenlip, kin, gehele gezicht) als voor het lichaam (benen, oksels, liezen, rug, borst en schouders) is deze techniek geschikt en u heeft direct resultaat.

Aanvullend op een gezichtsbehandeling of als een losstaande extra kunt u uw wimpers en wenkbrauwen laten verven.  Uw wenkbrauwen kunt u tevens vakkundig laten epileren.

Een heerlijke extra is de hals en decolleté behandeling. Ook deze huid mag gezien worden en accentueert uw schoonheid.

Met een oogmasker enof pakking geeft u de huid rond uw ogen een boost, waardoor vermoeidheidsuitingen sterk verminderen en u weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt.

Manicure

Mooie nagels… Voor veel vrouwen een schoonheidsideaal! Verzorgde en nette handen en nagels hebben niets te maken met ijdelheid, maar zijn gewoon een teken van hygiëne en een beetje aandacht voor jezelf. En dat is zeker geen overbodige luxe, want van geen enkel deel van de huid wordt zoveel gevergd als van die van de handen.

Daar komt bij dat de natuurlijke bescherming van de hand niet optimaal is in vergelijking tot die van andere delen van het lichaam en bovendien zijn de nagels, hoewel bestaande uit dode, verhoornde cellen bijzonder kwetsbaar; een regelmatige en goede verzorging kan het verouderingsproces van huid en nagels vertragen.

Lash to ImpressFlyer nieuw voor

Met Lash to Impress heb je nooit meer een pandalook of blote billengezicht Lash to Impress is een korte behandeling van ca. 20 minuten welke je wimpers voorziet van een semi permanente mascara. Met deze mascara kun je zwemmen, zonnen, sauna-en, sporten en huilen zonder dat deze nog vervaagd of wegloopt. Handig! Lash to Impress wordt binnen de EU gemaakt waardoor kwaliteit gewaarborgd is en klanten mogen rekenen op het mooiste resultaat. De behandeling kan alleen worden verricht door een getrainde schoonheidsspecialiste en het effect kan naar keuze van natuurlijke tot drama look worden aangezet. De duur van het resultaat hangt sterk samen met de wimpercyclus welke per persoon verschilt. U mag echter uitgaan van een minimaal resultaat van 3 weken tot maximaal 5 weken. U kunt er daarna voor kiezen om eventuele restanten in de salon te laten verwijderen of dit uit te laten groeien in combinatie met uw eigen mascara.

Back To Top