skip to Main Content

Hardnekkig vet en cellulitis kwijtraken

Lypossage is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulitis of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage behandeling nodig.

Lypossage

Strakker figuur door Lypossage

Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer

In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt.

Lypossage geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel en kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste cellulitis- en vet-probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën.

De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied. De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements, en super drainage effecten.

De gezichtsmassage, ook wel een Rejuvenation gezichtsmassage genoemd, heeft voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor u er jonger uit zult gaan zien. Deze massage gaat de huidveroudering tegen.

Een gezond leef- en eetpatroon, voedingssupplementen en minimaal dagelijks 2-2 ½  liter water drinken horen hierbij. Bewegen zoals fietsen, wandelen en andere sportactiviteiten vormen een must voor het lichaam, uw figuur heeft er baat bij.

De lypossage therapeute is speciaal door een master trainer opgeleid en is in het bezit van een certificaat en staat vermeld in de opgaven van: Charles Wiltsie (www.lypossage.net)

Back To Top