skip to Main Content

Pedicure en voetverzorging

Een regelmatig bezoek aan de pedicure is eigenlijk net zo nodig als een halfjaarlijkse controle door de tandarts. Voetklachten worden vaak voor lief genomen. Het gaat wel weer over denkt men. Maar als je er niets aan doet worden het slepende klachten. Elke standsverandering van onze voet, brengt standsverandering van ons lichaam teweeg.

Zo kunnen er op andere delen van ons lichaam aandoeningen ontstaan zoals klachten aan de enkel, knie, heup, rug of nek. Wie er op tijd bij is, kan pijnlijke problemen voorkomen. In onze moderne pedicure praktijk werken wij volgens de “HAMcode”. Dit houdt in dat wij volgens hoogstaande eisen werken op het gebied van hygiëne, veiligheid en milieu. Wij werken met de nattechniek. Dit is de nieuwste apparatuur waarmee wij de behandelingen efficiënt en pijnloos kunnen uitvoeren.

Eigenlijk is een regelmatig bezoek aan de pedicure voor iedereen van belang, de voeten blijven in conditie en de nagels goed verzorgd. U kunt uw teennagels laten lakken in de French Pedicure stijl en dat geeft uw verschijning in open schoenen, teenslippers of gewoon blootsvoets een geweldige extra.

Pedicure

Uw teennagels worden gereinigd en geknipt, eelt wordt verwijderd. Mocht u last hebben van ingroeiende teennagels,  schimmel/kalknagels, likdoorns of kloven, dan worden deze ook behandeld. 

Tot slot worden uw voeten ingesmeerd met een verzorgende voetcreme, aangepast aan uw huidtype.

De pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de client moet worden doorgestuurd naar een (behandelend) arts of podotherapeut.

Spa pedicure

Ofwel een combinatie tussen standaard en cosmetische voetverzorging. U krijgt een voetenbad met Dode Zeezout ,en  uw nagels worden geknipt. Uw nagelriemen worden behandeld met olie en worden teruggeduwd. Uw voeten worden gescrubd en vervolgens worden ze ingepakt  met een verzorgend voetenmasker.

Als afsluiting worden uw voeten heerlijk gemasseerd met een verzorgende voetcreme.

Kwaliteitsbewaking

  • Het naleven van de door branche vastgestelde normen betreffende hygiene , arbo en milieu.

 

Back To Top