skip to Main Content

MICRODERMABRASIE

Ervaar de zichtbare werking van een Microdermabrasie Diamond Peel behandeling…
Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De “Diamond Peel” is een mechanische peeling op basis van een diamantschijfje. Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elastiek. Door verschillende kopjes te gebruiken is het mogelijk om elk type huid en elke huidplooi, zelfs de meest gevoelige huiden, te behandelen. Deze verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype.

Wat is de Diamond Peel?

Een toestel met gesteriliseerde opzetstukjes die met een zachte zuigkracht de huid diep in de poriën gaan reinigen. Dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag gaan weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt.

Microdermabrasie verbetert de volgende huidcondities:

Verfijning van de structuur van de huid: grove poriën, acnehuid, acnelittekens en andere littekentjes
Vette, verstopte of onzuivere huid
Oudere huid
Zon beschadigde huid
Droge, futloze en ruwe huid
Verslapte en vermoeide huid
Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
Pigment en ouderdomsvlekken
Rokershuid
Striae

Contra-indicaties zijn:

Actieve acne
Couperose
Huidkanker
Door zon verbrande huid
Koortslip
Gordelroos

Na de behandeling:

De huid is vitaler, gezonder en elastischer. Na behandeling met de “Diamond Peel” wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd. Microdermabrasie kan éénmalig of als kuur worden uitgevoerd. Universele peeling voor zowel vrouwen als mannen en voor de jongere en rijpere huid. Door een microdermabrasie behandeling gaat men er gezonder en vitaler uitzien! Door het verwijderen van de oude huidlaag worden de fibroblasten geactiveerd, die er weer voor zorgen dat de huid een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit met als resultaat een jeugdiger uiterlijk. Na de microdermabrasie behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden gewoon hervatten. Direct na de behandeling intensief sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt afgeraden i.v.m. de al bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling. Gebruik verder geen make-up tot 2 uur na de behandeling, omdat uw huid enige roodheid kan vertonen. U wordt aangeraden uit de zon te blijven en een sunblock te gebruiken. Tevens raden we u af om meteen na de behandeling te gaan zwemmen.

Nieuwsgierig?

Bel 010-4271455 voor een afspraak!

 

OxyGeneo

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geexfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

De OxyGeneo behandeling bestaat uit 3 stappen:

Exfoliatie: OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen.
Infuse: Insluizen van revitaliserende werkstoffen.
Oxygenate: Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.
De OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huid typen. Het maakt gebruik van en single-use CapSugen en Gel om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen.

De behandeling van OxyGeneo is geheel pijnloos en zorgt o.a. voor:

Verbeterde circulatie
Ontgift en verbetert van binnenuit de zuurstofvoorziening
Voorziet de huid zowel binnenuit als buitenaf van essentiële voedingstoffen
Verbetert de huidstructuur
Vermindert grove poriën en fijne lijntjes
Verheldert en egaliseert de teint
Stimuleert de cel activiteit en celvernieuwing
Faciliteert de aanmaak van nieuw collageen en elastine
Naast de OxyGeneo behandeling biedt het apparaat de Tripollar RF. Tripollar RF is de veiligste en meest plezierige radiofrequentie behandeling voor anti-aging.
In de CapSugen zit:

Retinol
Kojinezuur: Een natuurlijk voorkomende schimmel die groeit op paddenstoelen en de melanine productie remt. In combinatie met Azelaïnezuur heeft het een synergetisch depigmenterend en oplichtend effect op de huid.
Azelaïnezuur: Vermindert voornamelijk acne en hyperpigmentatie. Het remt de productie van pigment producerende cellen (melanocyten).
Hyaluronzuur: Verhoogt de vochtbalans en voorkomt trans-epidermaal vochtverlies. Maakt de huid glad, zacht en soepel.
Rozenbottelolie: Een olie gewonnen uit de zaadjes van de vrucht van de hondsroos (Rosa Canina). Een goede emulgator met anti-oxidatieve eigenschappen. De olie verzacht en kalmeert.
Tocoferylacetaat: Een afgeleide van Vitamine E die niet wordt geoxideerd waardoor het de huid kan penetreren en terecht komt bij de levende cellen. Hier wordt het geconverteerd naar vrije tocoferol, een sterke antioxidant. Werkt ontstekings- remmend, ondersteunt de wondheling en beschermt de huid tegen de schadelijke invloed van de zon.
Magnesium Ascorbylfosfaat: Een vorm van Vitamine C die beschouwd wordt als een stabiele en effectieve antioxidant voor de huid. Deze vorm van Vitamine C staat er ook om bekend de vochtbalans en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Wat kan je verwachten van een behandeling met de TriPollar?
Huidverstrakking & lifting
Face sculpting & contouring
Acne reductie
Rimpelreductie
Vermindering onderkin
Het huidoppervlak wordt verwarmd waardoor collageen vezels verstrakken en de firoblasten worden geactiveerd wat een direct tightening effect geeft.

Tele’way 

Oneffenheden in de huid snel en (nagenoeg) pijnloos opgelost.

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Met Tele’way hebben wij de oplossing in slechts enkele minuten! Tele’way is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.

Dit is mogelijk door het gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één bezoek aan onze schoonheidssalon verlost worden van die nare huidproblemen waar u al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt dat vooruitzicht!

De voordelen van Tele’way:

Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties. De huid wordt langdurig verbeterd. De behandeling is kort, heeft direct resultaat en kent geen bijwerkingen. Tevens is de behandeling (nagenoeg) pijnloos.

De Tele’way behandeling is succesvol bij:

  • Couperose en kleine (gesprongen) adertjes (tele’s)
  • Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
  • Fibromen, (steel) wratten
  • Vetknobbeltjes
  • Diverse andere onregelmatigheden van de huid
Back To Top