skip to Main Content

OxyGeneo

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geexfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

De OxyGeneo behandeling bestaat uit 3 stappen:

Exfoliatie: OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen.
Infuse: Insluizen van revitaliserende werkstoffen.
Oxygenate: Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.
De OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huid typen. Het maakt gebruik van en single-use CapSugen en Gel om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen.

De behandeling van OxyGeneo is geheel pijnloos en zorgt o.a. voor:

Verbeterde circulatie
Ontgift en verbetert van binnenuit de zuurstofvoorziening
Voorziet de huid zowel binnenuit als buitenaf van essentiële voedingstoffen
Verbetert de huidstructuur
Vermindert grove poriën en fijne lijntjes
Verheldert en egaliseert de teint
Stimuleert de cel activiteit en celvernieuwing
Faciliteert de aanmaak van nieuw collageen en elastine
Naast de OxyGeneo behandeling biedt het apparaat de Tripollar RF. Tripollar RF is de veiligste en meest plezierige radiofrequentie behandeling voor anti-aging.
In de CapSugen zit:

Retinol
Kojinezuur: Een natuurlijk voorkomende schimmel die groeit op paddenstoelen en de melanine productie remt. In combinatie met Azelaïnezuur heeft het een synergetisch depigmenterend en oplichtend effect op de huid.
Azelaïnezuur: Vermindert voornamelijk acne en hyperpigmentatie. Het remt de productie van pigment producerende cellen (melanocyten).
Hyaluronzuur: Verhoogt de vochtbalans en voorkomt trans-epidermaal vochtverlies. Maakt de huid glad, zacht en soepel.
Rozenbottelolie: Een olie gewonnen uit de zaadjes van de vrucht van de hondsroos (Rosa Canina). Een goede emulgator met anti-oxidatieve eigenschappen. De olie verzacht en kalmeert.
Tocoferylacetaat: Een afgeleide van Vitamine E die niet wordt geoxideerd waardoor het de huid kan penetreren en terecht komt bij de levende cellen. Hier wordt het geconverteerd naar vrije tocoferol, een sterke antioxidant. Werkt ontstekings- remmend, ondersteunt de wondheling en beschermt de huid tegen de schadelijke invloed van de zon.
Magnesium Ascorbylfosfaat: Een vorm van Vitamine C die beschouwd wordt als een stabiele en effectieve antioxidant voor de huid. Deze vorm van Vitamine C staat er ook om bekend de vochtbalans en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Wat kan je verwachten van een behandeling met de TriPollar?
Huidverstrakking & lifting
Face sculpting & contouring
Acne reductie
Rimpelreductie
Vermindering onderkin
Het huidoppervlak wordt verwarmd waardoor collageen vezels verstrakken en de firoblasten worden geactiveerd wat een direct tightening effect geeft.

Tele’way en huidverbetering

Oneffenheden in de huid snel en (nagenoeg) pijnloos opgelost.

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Met Tele’way hebben wij de oplossing in slechts enkele minuten! Tele’way is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.

Dit is mogelijk door het gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één bezoek aan onze schoonheidssalon verlost worden van die nare huidproblemen waar u al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt dat vooruitzicht!

De voordelen van Tele’way:

Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties. De huid wordt langdurig verbeterd. De behandeling is kort, heeft direct resultaat en kent geen bijwerkingen. Tevens is de behandeling (nagenoeg) pijnloos.

De Tele’way behandeling is succesvol bij:

  • Couperose en kleine (gesprongen) adertjes (tele’s)
  • Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
  • Fibromen, (steel) wratten
  • Vetknobbeltjes
  • Diverse andere onregelmatigheden van de huid
Back To Top