skip to Main Content

Schoonheidsspecialiste, huidverbetering, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging

Laat uw huid heerlijk verwennen door de schoonheidsspecialiste met alleen het allerbeste. Neem de tijd voor uzelf, weg van alle drukte, weg van de alledaagse dingen. Laat u ook eens lekker verwennen met een massage, of schenk wat extra aandacht aan de verbetering van uw huid. Een avondje uit met een prachtige make-up. Heerlijk ontspannen met een gezichtsverzorging. Bij de schoonheidsspecialiste van TipToToe Bodycare kan het allemaal!

In de schoonheidssalon worden behandelingen, zowel standaard als uitgebreid, op hoogstaand niveau gegeven. U kunt kiezen voor een behandeling a la carte en/of voor de fijnproever is het mogelijk om 1,5 a 2 uur schoonheidsbehandeling in overleg met de schoonheidsspecialiste samen te stellen. Zo combineert u wat u exact wilt met de professionele invulling die daarop mogelijk is.

Schoonheidssalon TipToToe Bodycare

In alle gevallen: u gaat heerlijk ontspannen en bent in vertrouwde handen van onze professionals.

Wij zijn aangesloten bij de Anbos voor schoonheidsverzorging; het is alleen voor gediplomeerde vakspecialisten mogelijk om lid te worden van deze branche-organisaties. Door deze branche-organisaties worden wij ook geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Tevens zijn wij lid van Cidesco, de internationale vereniging voor professionele schoonheidsspecialisten wereldwijd. Wij werken volgens de Ham Code. Dit zijn richtlijnen over hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu.

Voor de meest complete huidverbeteringsbehandelingen en lichaamsverzorging…….. TipToToe Bodycare!

Back To Top